Cis gaf me mijn eigen kracht weer terug door me de tijd te geven die ik mezelf niet gunde. Pas op de plaats, met een vaardige, professionele en lieve duw uiteindelijk weer de juiste kant op. Een onpartijdig oor van iemand die werkelijk goed luistert en het juiste steuntje in de rug biedt. Iemand die zo op maat hulp biedt, dat het heel natuurlijk voelt en dat je met een heerlijk gevoel weer naar buiten loopt. De gesprekken met Cis gaven mij mijn rust en vertrouwen weer terug. De tips, trucs en wijsheden veelal uit de diverse ervaringen van Cis zelf, zal ik voor altijd meenemen. Ik ben Cis erg dankbaar dat een vervelende periode omgebogen is naar een goede ervaring en een nieuw pad naar de toekomst.

Noëlle Kersic

Na 32 jaar bij dezelfde werkgever gewerkt te hebben dacht ik dat het, gezien mijn leeftijd, heel lastig zou worden om een nieuwe uitdaging te vinden. Via een outplacementtraject kwam ik terecht bij Cis. Er was vanaf het eerste moment een klik wat erg belangrijk is. Ze zei dat ik er met mijn 53 jaar met heel veel ervaring er nog zeker toe doe op de arbeidsmarkt. Dat gaf hoop. Ik vond, veel sneller dan ik zelf had verwacht, een nieuwe baan dankzij Cis. Ze luistert, geeft advies, is betrokken en altijd bereikbaar. Ze is ontzettend hartelijk, betrouwbaar, opgewekt meelevend. Kortom een échte aanrader dus ik zou zeggen meld je aan en ervaar het zelf!

Martie Debije

Hartelijk dank voor je begeleiding bij mijn spoor 2 traject. Ik heb je stellingname bijzonder gewaardeerd: de persoon op de eerste plaats, laverend door alle regels. Voor mij heeft het heel goed gewerkt, want teveel ‘druk op de ketel’ werkt juist averechts. Dankjewel voor je altijd optimistische en bemoedigende woorden, je vertrouwen, steun en tips! We hebben wel heel veel gedaan zeg! Ik ga verder om steeds iets dichter bij mijn kracht te komen en als ik ‘in mijn kracht sta’ dan laat ik je dat weten. En ook fijn, mocht ik je tussendoor willen ‘contacten’, dat dat altijd kan.

Anoniem

Ik ben blij en dankbaar dat ik jou mocht ontmoeten. Naast je zeer welkome zakelijke kwaliteiten, ben je een zeer aangenaam en warm mens. Ook al zou ik aan de begeleiding geen daadwerkelijk (vrijwilligers)werk overhouden, zijn je inzichten van waarde en wil ik je bedanken voor je inzet, begeleiding en gewoon voor wie je bent als mens.

Hendrik

Doordat ik in het 2e spoortraject ben terecht gekomen heb ik kennis mogen maken met Cis. Persoonlijk was ik in eerste instantie een beetje bang ervoor dat wil zeggen bang ervoor dat je als nummer behandeld zou worden. Nadat ik bij haar was gleed dat gevoel meteen van mij af. Samen hebben we veel gepraat en gekeken waar mijn wensen lagen met betrekking tot werk en hoe zij mij kon helpen bij het UWV. Bij het UWV heeft het niet allemaal soepel gelopen en dacht eerst dat dit aan mezelf lag maar gelukkig kwam het bij Cis ook zo over. Zelf heb ik heel veel steun aan Cis gehad (en nu nog). Ze liet me zelf denken en vulde het allemaal niet voor me in. Ik ben blij dat ik bij haar terecht ben gekomen. En ik zou haar meteen aanraden bij mensen die hulp nodig hebben! Dankzij haar ben ik erachter gekomen waar mijn wensen lagen bij het werk en uiteindelijk heb ik het ook kunnen waar maken. Cis hartelijk bedankt voor alles!

Guido

Lieve Cis, ik wil je van harte bedanken dat jij op mijn pad bent gekomen. Een beter re-integratiecoach had ik me niet kunnen wensen, die mij nieuwe inzichten heeft gegeven, maar ook weer de weg naar boven. Door jou geloof ik weer in een toekomst, met mijn ziekte en door mijn ziekte. "Wake up Call"! Het traject bij jou heeft nieuwe deuren geopend en mij weer in mijzelf laten geloven. Jij bent een 'mooi' mens die ontzettend betrokken is en jouw enthousiasme is aanstekelijk. Bedankt voor alles!!

Patricia

Hoi Cis, Nog even een berichtje van mij. Ik wil je laten weten dat ik per 1 november een nieuwe baan heb! Ik heb enorm veel gehad aan ons contact en de tips en tricks die je me hebt gegeven. Ook ben ik tot het besef gekomen dat mijn huidige baan niet goed voor mij was. Via via (netwerk) ben ik terecht gekomen bij xxx. Hun waren zo enthousiast over mijn CV, dat ik meteen na een kennismakingsgesprek een aanbod heb gekregen. Dankjewel voor jou eerlijkheid en luisterend oor!

Winy Strouks

Door in een spoor 2 traject te komen, kwam ik in contact met Cis. Met mijn sterke wil was ik ervan overtuigd dat ik bij mijn huidige werkgever zou blijven. Maar de re-integratie van Cis gaf mij nieuwe inzichten, en al snel had ik de keuze uit 2 nieuwe banen, ondanks mijn leeftijd van 55 jaar. Cis door jou traject kreeg ik weer vertrouwen en de wil om verder te zoeken. Dank je wel voor de begeleiding en de vele gesprekken. Je bent een zeer begripvolle vrouw.

Linda

5 sterren. Cis is een warm persoon met een hart voor haar cliënten. Afspraken bij Cis waren dan ook hoogtepunten van mijn week. De samenwerking tussen ons ging vlot en gemakkelijk en heeft geleid tot een zeer positief resultaat. De eerste afspraak bij Cis heeft zowel verheldering als verlichting gebracht. Daar waar niemand de tijd nam om goed te luisteren, bood Cis een luisterend oor en wist ze precies in welke richting ze het moest zoeken zodat ik me weer gehoord voelde en dat ik me weer goed zou voelen op werkgebied. Na enkele sollicitaties en bemiddeling van Cis had ik binnen no-time een nieuwe baan waarin ik helemaal mezelf mag zijn en waar ik helemaal op mijn plek ben. Ik had me geen betere bemiddelaar/coach kunnen wensen. Dankjewel Cis!

Stephanie

Beste Cis, Wat ben ik blij dat jij mijn re-integratiecoach bent geworden. Naast alle zakelijke kwaliteiten die je in je hebt ben je ook een betrokken en een heel warme persoonlijkheid. In ons eerste gesprek vertelde je al dat je er voor mij zou zijn. Je zou alles proberen om er zoveel mogelijk voor mij uit te halen. Aangezien ik met zeer veel beperkingen te maken heb is ons traject van korte duur geweest. Wij mochten jou altijd bellen, al was het midden in de nacht. Niet dat dit nodig is geweest maar alleen al deze wetenschap bracht rust. Dit typeert ook de betrokkenheid bij jou cliënten. Cis, nogmaals dankjewel voor alles wat je voor ons hebt gedaan. De lijntjes waren kort. Je belde en mailde altijd vrijwel direct en volgens afspraak. Ook jou bemoedigende woorden gaven mij en mijn vrouw steun en kracht. Inmiddels is onze samenwerking afgelopen. En jij hebt er voor ons het hoogst haalbare uitgehaald. Voor mij rest nu de taak - om met alle beperkingen die ik heb - een zo prettig mogelijk leven te leiden met alle dierbare om mij heen. Cis, wij denken met een warme herinnering aan jou terug.

Stefan