Cis gaf me mijn eigen kracht weer terug door me de tijd te geven die ik mezelf niet gunde. Pas op de plaats, met een vaardige, professionele en lieve duw uiteindelijk weer de juiste kant op. Een onpartijdig oor van iemand die werkelijk goed luistert en het juiste steuntje in de rug biedt. Iemand die zo op maat hulp biedt, dat het heel natuurlijk voelt en dat je met een heerlijk gevoel weer naar buiten loopt. De gesprekken met Cis gaven mij mijn rust en vertrouwen weer terug. De tips, trucs en wijsheden veelal uit de diverse ervaringen van Cis zelf, zal ik voor altijd meenemen. Ik ben Cis erg dankbaar dat een vervelende periode omgebogen is naar een goede ervaring en een nieuw pad naar de toekomst.

Noëlle Kersic

Na 32 jaar bij dezelfde werkgever gewerkt te hebben dacht ik dat het, gezien mijn leeftijd, heel lastig zou worden om een nieuwe uitdaging te vinden. Via een outplacementtraject kwam ik terecht bij Cis. Er was vanaf het eerste moment een klik wat erg belangrijk is. Ze zei dat ik er met mijn 53 jaar met heel veel ervaring er nog zeker toe doe op de arbeidsmarkt. Dat gaf hoop. Ik vond, veel sneller dan ik zelf had verwacht, een nieuwe baan dankzij Cis. Ze luistert, geeft advies, is betrokken en altijd bereikbaar. Ze is ontzettend hartelijk, betrouwbaar, opgewekt meelevend. Kortom een échte aanrader dus ik zou zeggen meld je aan en ervaar het zelf!

Martie Debije

Hartelijk dank voor je begeleiding bij mijn spoor 2 traject. Ik heb je stellingname bijzonder gewaardeerd: de persoon op de eerste plaats, laverend door alle regels. Voor mij heeft het heel goed gewerkt, want teveel ‘druk op de ketel’ werkt juist averechts. Dankjewel voor je altijd optimistische en bemoedigende woorden, je vertrouwen, steun en tips! We hebben wel heel veel gedaan zeg! Ik ga verder om steeds iets dichter bij mijn kracht te komen en als ik ‘in mijn kracht sta’ dan laat ik je dat weten. En ook fijn, mocht ik je tussendoor willen ‘contacten’, dat dat altijd kan.

Anoniem