Cis Groen
Kloosterweg 1, 6412 CN Heerlen

Cis Groen

Re-integratie en loopbaan expert

Enthousiast, gedreven en met veel plezier voer ik mijn dagelijkse werkzaamheden als zelfstandig loopbaancoach uit! Samenwerken, daadkracht, proactiviteit, eigen verantwoording en keuzes maken zijn mijn werkwoorden.

Over mij

Nadat ik 22 Jaar met veel plezier gewerkt heb in een ziekenhuislaboratorium, heb ik mijn eigen loopbaanstuur 180 graden gedraaid en ben het pad ingeslagen van re-integratieconsulent. Deze ommezwaai was mogelijk door 3 maanden een omscholingscursus in Den Bosch te volgen, waarnaar ik direct aan de slag kon op een nieuwe werkplek!

Hoewel ik dacht mijn ‘’settlepoint’’ gevonden te hebben voor de rest van mijn werkzame leven, ondervond ik dat een loopbaan vol ontwikkelingen en dynamiek kan zitten. In deze nieuwe branche, deed ik de afgelopen 22 jaar ervaring op met tal van onderwerpen, zoals steeds weer veranderende wet- en regelgeving, vraag en aanbod van de arbeidsmarkt, economische omstandigheden, technologische ontwikkelingen, globalisering, meegroeien in mijn vakgebied en werkervaring met diverse doelgroepen bij 5 verschillende werkgevers  (van laag- tot hoog opgeleid, zorg tot ICT en uitzendbranche tot arbodienst). 

Een relevante hbo-opleiding en het CCP-programma loopbaanmanagement bij de Open Universiteit vergrootte mijn kennis en vaardigheden, die ik kon toepassen in mijn dagelijkse werk.

Na het loopbaangesprek met mijzelf gevoerd te hebben (Wat wil je? Wat kun je? En wat is haalbaar en realistisch?) werd het tijd om de nieuwe uitdaging aan te gaan!

Cis Werkt is mijn bedrijf waar ik mijn passie, kennis en ervaring als loopbaanprofessional op eigen wijze en daadkrachtige aanpak ga voortzetten. Hierbij maak ik gebruik van de coaching methode van Covey en mijn eigen ontwikkelde loopbaanbegeleidingsmethodiek. Deze methodieken hebben als uitgangspunten: oprechte aandacht, goed luisteren, enthousiasme, duidelijkheid en positiviteit. Met vreugde zie ik hoe mensen zich ontwikkelen, weer energie en motivatie vinden en het stuur van leven en loopbaan in eigen handen nemen! Gaan we samen aan het werk?

Ik ben aangesloten bij NOLOC, Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs, Outplacement consultants en Carrière coaches (zie www.noloc.nl) en ik ben CMI-B gecertificeerd. 

Opleidingen

  • CCP Loopbaanmanagement, Open Universiteit
  • People & Business Management, Zuyd Hogeschool
  • Positieve gezondheid
  • Vertrouwenspersoon bij van Oss & Partners

Ervaring

Re-integratie22 jaar
Loopbaanexpert14 jaar